Nieuwe Producten en Software Upgrades aankondiging tijdens Apple-event

Vanmiddag rond 16:00 uur vond er in de Verenigde Staten een Apple-event plaats met de nieuwste producten en hardware vernieuwing van dit moment.

In dit artikel nemen wij je kort mee wat je zeker moet weten wat voor jou belangrijk is om te weten over de gemaakte aankondigingen.

Het eerste aangekondigde product is de iPad Air met M2 chip, deze is in meerdere formaten te verkrijgen maar ook in het 13 inch model. Daarnaast is de storage uitgebreid met 512 GB en 1 Tb opslag en start het met 128 GB opslag. Tot slot hebben ze betere performance gekregen en zijn ze de helft sneller dan de voorganger van de iPad Air met de M1 Chip.

Daar blijft het niet bij, want er is ook een iPad Pro aangekondigd waarvan je zou verwachten dat deze een M3 chip zou hebben, maar dit is te makkelijk gedacht want er is een nieuwe M4 chip aangekondigd met Grote 16 Core Neutral engine en 10 Core CPU en GPU. Daarnaast is deze supersnel dan zijn voorganger en 100 keer sneller dan de eerste iPad Pro ooit uitgebracht.

Ook het scherm is helderder met 1000 nits en HDR Peak tot wel 1600 nits, de opslag is uitgebreid naar 2 TB. De camera is ook bij beide modellen verplaatst naar de landscape positie ten opzichte van zijn voorganger en is hierbij verbeterd. Daarnaast is er ook een Apple Pencil aangekondigd, deze Pencil Pro beschikt over Haptic feedback en dubbele tap mogelijkheid.

Verder is deze Pencil te gebruiken met zowel de nieuwe iPad Air als de iPad Pro. Daarnaast heeft de nieuwe Pencil de functie 'find my app', wat erg prettig en nauwkeurig werkt om deze in alle rommel op een bureau terug te vinden.

De nieuwe producten zijn vanaf nu te bestellen op de Apple-website, volgende week wordt de levering verwacht van alle producten.

Verder is deze Pencil te gebruiken met zowel de nieuwe iPad Air als de iPad Pro. ook heeft de nieuwe Pencil de functie find my app, wat erg prettig en nauwkeurig werkt om deze in alle rommel op een bureau terug te vinden.